Hirdetés

Saját csapdájába esett, ezzel pedig hamar le is buktatta magát egy Counter-Strike 2 csaló

|

A Redditen kért tanácsokat, bár okosabb döntés lett volna, ha inkább csendben marad.

Hirdetés

Jó pár hónap eltelt a Valve lövöldéjét, a Counter-Strike: Global Offensive-et váltó, Source 2 motorra ültetett Counter-Strike 2 rajtja óta, amivel azért voltak gondok, bőséggel akadtak hiányosságok, amiket azóta több-kevesebb sikerrel orvosoltak a fejlesztők. Nemrégiben például, egy méretes frissítéssel karöltve, bekerült a sokak által imádott Arms Race játékmód, amivel régi adósságát törlesztette a Valve. Ugyanakkor még mindig ráfér a csiszolás a játékra, elvégre továbbra is tömegesek a csalások, érezhetően a csalásvédelem is foghíjas. 

Amíg viszont a Valve ezeket javító és finomhangoló tapaszaira várunk, addig az érthető frusztráció oldásában lehetnek segítségünkre azon időről időre felbukkanó csalók, akik lényegében saját magukat buktatják le. A minap a Leet hívta fel a figyelmet egy ilyen esetre, ami bár szánalmas, egyben megmosolyogtató is.

Hirdetés

Mindenfelé jóságba bele lehet futni a Reddit felületén, így annyira nem meglepő, hogy most is ide köthető a történet. Egy felhasználó éppen arról panaszkodott egy posztban, hogy indokolatlanul sok RAM-ot zabál a gépén a Counter-Strike 2. Sokat elmond az esetről, hogy az említett bejegyzés egyébként azóta a kukában landolt, de szerencsére egy Twitter felhasználó megőrizte ennek emlékét, dokumentálta az esetet.

Természetesen a tapasztaltabb gamereknek egyből leesett, hogy miről is van szó. A külsős programok és alkalmazások bevetése során nagyon gyakori a fent említett jelenség,  a megnövekedett memóriahasználat, amivel a posztolót is sikerült hamar sarokba szorítani. Nagyon nem tudott mást tenni, bevallotta, valóban csalt, viszont hozzátette, a fő fiókján soha nem csinált ilyet, szemléltetés gyanánt pedig be is linkelte azt.

Az úriember egyébként nagyon eltökélt volt, mindennel megpróbálkozott, hogy jobb színben tüntesse fel magát. Egy ponton még a kommentelőket is kihívta, 1v1 párbajra invitálta őket, bár igazából már teljesen feleslegesen. Nem túl gyakori a manuális ban, ebben az esetben viszont nem lepődnénk meg, ha a Valve végül szemtől szemben rendezné a dolgokat a csalóval.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)