Hirdetés

Saját fejlesztésű játékaival is erősíti a Microsoft a Game Pass kínálatát áprilisban

|

A Bethesda alá tartozó Tango Gameworks és a Minecraftot gondozó Mojang alkotása is a következő napokban debütál a szolgáltatásban.

Hirdetés

Ismételten hamarabb fedte fel a Microsoft a Game Pass katalógusából távozó címek lajstromát, mint hogy megtudhattuk volna, milyen újdonságokkal szándékozik pótolni azokat. Többek között a Quantum Break, a Life is Strange: True Colors, valamint a Rainbow Six Extraction társaságát lesznek kénytelenek nélkülözni az előfizetők a hónap közepétől, hacsak ki nem használják a kedvezményes vásárlási lehetőséget. Összesen nyolc alkotás szerepel az imént említett listán, és bár a váltásban csak öt játék érkezik, közülük kettő a Microsoft saját gyártású címének számít, s mint ilyenek, már a megjelenésük napján bekerülnek a szolgáltatásba.

A Ghostwire: Tokyo ugyan már egy éve megjelent PC-re és PS5-re, az xboxos tábor most először veselkedhet neki a Tango Gameworks belsőnézetes akció-kalandjának, az akció-stratégiai játékok műfaját gyarapító Minecraft Legends pedig a többi Minecraft-címhez hasonlóan multiplatform lesz, tehát PS4-en, PS5-ön és Switchen is megpróbálhatunk gátat vetni a piglinek inváziójának.

Hirdetés

Most pedig következzenek időrendben az Xbox Game Pass és a PC Game Pass áprilisi újdonságai:

Április 4.

  • Loop Hero - PC, konzol

Április 6.

  • Iron Brigade - PC, konzol

Április 12.

  • Ghostwire: Tokyo - PC, konzol, felhő

Április 13.

  • NHL 23 (EA Play) EA Play - konzol

Április 18.

  • Minecraft Legends - PC, konzol, felhő

Ti melyiket tervezitek kipróbálni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)