Hirdetés

Saját kérésére tettek ki egy streamert a Call of Dutyból

|

NICKMERCS ügyére válaszul szolidaritását fejezte ki, az Activision pedig nem ragaszkodott hozzá.

Hirdetés

A Call of Duty játékosok közösségében most zajlik egy kisebb botrány. Miután NICKMERCS problémás posztja után az Activision eltávolította boltjából a streamer ihlette cuccokat, a játék rajongótábora két részre szakadt: egyesek NICKMERCS ellen, mások mellette álltak ki.

DrDisrespect és TimTheTatMan az utóbbi táborba tartoznak, és míg a doki hatalmas lelkesedéssel kötelességtudattal törölte le a Call of Duty-t (ami közben azért reklámozta kicsit a saját NFT-lövöldéjét is), Tim más utat választott.

Hirdetés

Ő, Nickhhez hasonlóan kapott egy csomagot a Call of Duty: Modern Warfare 2-höz. Az övét ugyan nem bántotta az Activision, de Nick ügye kapcsán Tim kifejezetten arra kérte a fejlesztőket, hogy amennyiben nem változtatnak a döntésükön, úgy távolítsák el az ő cuccait is. Az FPS kiadója válaszul a következő, egészen tömör nyilatkozatot küldte a The Verge szerekesztőségének:

"Tim kérésére eltávolítottuk a TimTheTatMan operátor csomagot a Modern Warfare II és a Warzone üzleteiből."

Szóval az Activision azt üzente, hogy "oké".

Ezzel jó eséllyel le is zárult a történet (attól senkinek sem kell félnie, hogy a doki soha többé nem fog Call of Dutyzni), és remélhetőleg magunk mögött hagyhatjuk majd a dolgot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)