Hirdetés

Salvation - A klónozott megváltó

|

Az ukrán újoncok első projektje az egyik legnagyobb tabut megszegve először klónozza, majd elpusztítja Krisztust.

Hirdetés

Persze nem csak Isten egyszülött fiát éri ez a "megtiszteltetés". Az egyelőség jegyében az Antikrisztusnak is hasonló szerepet szánnak. Hogy mindenki értse, miről is hablatyolok, kifejtem valamivel követhetőbb stílusban. A világkormány arroganciájában úgy dönt, hogy egy látványos blöff keretében megalkotja a keresztény hitvilág két végpontját szimbolizáló emblematikus figurát, majd egy látványos összecsapás közepette elpusztítják egymást. E pillanattól kezdve pedig a kormány válik Isten szócsövévé, s különlegesen képzett, genetikailag módosított ügynökei, az angyalok tartják fenn a diktatórikus rendet. Az itt olvasható interjú alapján még roppant korai fázisban tart a fejlesztés, szóval nem szabad csodálkoznunk, ha első, második, de még sokadik blikkre is csak egy sima Half-Life 2 modnak tűnik.

Salvation - 24. kp Salvation - 23. kp Salvation - 22. kp Salvation - 21. kp Salvation - 20. kp Salvation - 19. kp


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)