Hirdetés

Salvation - Megváltás hátulnézetből

|

Az igen érdekes sztorival rendelkező Salvation című játék megjelenése még messze, de egy kis látnivaló azért akad.

Hirdetés

Az ukrán srácok által készített program felettébb nyomasztó jövőképet tár majd a játékosok elé. A történet szertint a huncut világkormány leklónozza Krisztust és a Sátánt, majd egy pimasz trükk segítségével teljes kontroll alá veszi az emberiséget. Mi majd egy szökött tudóst alakíthatunk, aki megelégelve az elnyomást, a rejtetten létező ellenállás pártjára áll. Génmanipuláció, történet vezérelt játékmenet, hátulnézet, és tuti kiátkozás vár arra, aki belevág a jövő év második felében megjelenő játék által kínált kalandokba. Alant egy kis kedvcsinálót láthatunk, amiből kiderül, hogy az ukrán fejlesztőknek nincs jó narrátoruk, valamint semmi más. Valószínűleg a játék intrójával állhatunk szemben, ingame jeleneteket nem láthatunk ugyanis. A látványról annyit kell tudni egyébként, hogy a Valve által fejlesztett Source engine lesz érte a felelős, tehát csúnya biztosan nem lesz, de csodákat sem kell várni. Van még ideje bőven a Black Wing Foundationnek, hogy igazán ütős kis játékot kalapáljanak össze. A sztori mindenképpen érdekes, bár a srácok előre láthatóan számíthatnak majd támadásokra az egyház részéről. Még szerencse, hogy Jack Thompson már "nyugdíjba" ment...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)