Hirdetés

Sam and Max - The Penal Zone trailer

|

Sam & Max, a kalandjátékok legjópofább nyomozópárosa új szezonnal jelentkezik.

Hirdetés

A Sam & Max harmadik szezon első része a the Penal Zone címet viseli majd.

Videónk a játékmenetet mutatja meg, méghozzá PS3-omról - meg lehet majd nézni a Playstation 3-on alkalmazott kontrollt. Aki nem hallott volna még a harmadik szezonról, annak elmondom, hogy maga a szezon a Sam & Max: Devil's Playground címet viseli és "a fejlesztők szerint a hat részből álló új szezon minden eddiginél nagyobb és különösebb lesz - s persze a legepikusabb is. Földönkívüli hatalmak ereje avatkozik majd közbe, ami idevonzza majd a legerősebb intergalaktikus hadurakat, idegen isteneket, mindenféle pokolbéli lényeket és a mágia tudóit.

Ezekkel az erőkkel kell majd szövetkeznie/megküzdenie Samnek és Maxnek a harmadik szezonban..." - ezt írtam én magam a játékról még márciusban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)