Hirdetés

Sam Lake hatalmas rajongója a legújabb Max Payne 3 modnak, elég nyilvánvaló, hogy miért

|

Készült egy rajongói mod, amely még a karakter eredeti alkotójának figyelmét is felkeltette.

Hirdetés

Sam Lake-et (polgári nevén Sami Antero Järvit) sokan csak az Alan Wake, a Quantum Break és a Control alkotójaként ismerik, de a finn írónak, játéktervezőnek komoly kapcsolata van a Max Payne sorozattal is. Túl azon, hogy ő írta az első két rész történetét, Lake adta a karakter arcát is az 2001-es Max Payne-ben, így neki köszönhető az NYPD nyomozójának ikonikus külleme.

A Max Payne 3-ban hosszú évekkel az első két epizód eseményei után találkozunk a már idősebb, leharcoltabb hősünkkel, akinek a fizimiskája sok vitát szított annak idején, holott a Rockstar csak annyit csinált, hogy a karakter állandó szinkronszínésze, James McCaffrey arcát használta. Egy modder megunta a dolgot, és visszahozta Lake-et a trilógia záróakkordjára.

Hirdetés

Amikor a saját arcodat építi be valaki egy videojátékba, akkor azért arra felfigyelsz, így a Remedy kreatív vezetőjét sem kerülte el a Max Payne 3 mod híre. A modell minősége egyenesen lenyűgözte az alkotót.

Nem is csoda, hiszen az hibátlanul hozta át Lake külsejét, arckifejezéseit és mozdulatait, ráadásul a Max Payne 3 eredeti modelljén látható minden seb és hajstílus is megjelenik a Sam Lake-féle változaton. Prémium minőségű rajongói munkáról van szó, így ha ti is kipróbálnátok, akkor a fenti linken megtaláljátok azt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)