Hirdetés

Samsung + Motorola + Audi

|

Érdekes cím, node akkor megmagyarázom.

  • Az első dolog, hogy a világ jelenlegi második és harmadik legnagyobb mobiltelefon-gyártója úgy döntött, hogy megosztja egymással technikai mindenségének tárházát, így a Samsung és a Motorola ezentúl egymás tudását felhasználva dologzik majd. Azonban nem lesz sem Samorola, sem Motosung, akármilyen jól is hangzanak, a két mobilgyártó nem egyesül.
  • Másodikként, a Samsung Electronics a mai napon jelentette be, hogy a Samsung és az Audi különös házasságot kötött. Egész pontosan arról van szó, hogy bizonyos Samsung mobilkészülékek képesek lesznek Audi gépkocsikkal Bluetoothon keresztül kommunikálni, noha ez az információ-és adatcsere csak MP3 fájlokra terjed majd ki. Ilyen házastársak lesznek például a Samsung D600 és az Audi A6. A lényeg (a többmilliós autón kívűl) egy Bluetooth A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) módra képes készülék.

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)