Hirdetés

Samsung SCH-V770 - a 7-megapixeles

|

A Samsung informatikai vállalat mobilgyártó részlege idén márciusban, a Cebiten mutatta be egyik legújabb készülékét, a Samsung SCH-V770-et. A V770 most bizonyos országokban már forgalomba is került. Aki esetleg nem hallott volna még erről a készülékről, annak kicsit részletesebben, hogy mit is tud ez az extrém masina: 7 megapixeles kamera (3x optikai, 5x digitális zoom), 640x480-as felbontású videó rögzítése (30 frame), 2 inches, 16 millió színre képes kijelző, TV-kimenet. A 123.7x54.2x26.3 mm méretű és 184.4 gramm súlyú készülék közel 200.000 Ft-os áron kapható. Nagyon érdemes tehát meggondolni, hogy milyen készüléket vesz az ember, és mire van szüksége, pláne ilyen árak mellett. Elvégre ezt nevezhetjük akár kamerának is, beépített telefon funkcióval. Nem mellékes, hogy egyre több gyártó dob piacra MP3-lejátszásra képes, miniatürizált digitális kamerákat is.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)