Hirdetés

Ha tévét vennél, válassz olyat, ami készen áll a jövőre!

|

A Samsung SUHD TV-k képesek kielégíteni a csúcskategóriás tévékre vonatkozó összes igényt. Nemcsak a kontraszt, a fényerő és a lenyűgöző színek jelentik az újdonságot, hanem az ívelt képernyő nyújtotta vizuális élmény, valamint a legújabb generációs operációs rendszeren keresztül könnyebben elérhető Smart TV funkciók is.

Hirdetés

Olyan kor felé haladunk, amikor nem lesz szükség konzolokra vagy PC-re, pusztán egy tévé és egy kontroller vásárlásával is elmerülhetünk a videojátékok világában. A Samsung Smart SUHD tévé már fel van készítve a jövőre.

Az SUHD kijelzők esetében lenyűgöző képminőségről beszélhetünk, amelyet a Samsung Quantum dot kijelző és az Ultra High-Def felbontás tesz lehetővé. Ez a felbontás nem csak fokozza a játékélményt, de azt az érzést kelti, hogy a játék részesévé válunk; életre kel a virtuális valóság.

Hirdetés

Közel vannak már azok az idők, amikor nem kell majd sorban állnunk a boltban, letöltésre várnunk, és ha minden jól megy, a konzolunk frissítésére, cserélésére sem lesz szükség, hogy a legújabb játékokat a legmagasabb minőségben élvezhessük. A videojátékok közötti válogatás most legalább annyira egyszerű, mint a csatornák váltogatása a tévében. A Samsung Smart SUHD TV-hez csak a vezérlőre, internetkapcsolatra és távirányítóra van szükséged, hogy belevághass a játékba. A nehéz feladat már csak az, hogy eldöntsd, melyik játékkal szeretnéd kezdeni.

televíziók
televíziók

A Samsung Smart TV tulajdonságai: ne csak játssz, vegyél is részt a játékban!

A Samsung Smart SUHD tévével nem csak hogy könnyebb játszani, de kényelmesebb is, ugyanakkor nem ez az egyetlen oka annak, hogy ez az egyik legjobb, kimondottan a játékokhoz kifejlesztett tévé. A páratlan kép- és hangminőség által te is szereplővé válsz és részt veszel a játékban. Több leszel, mint egyszerű játékos.

A világ legjobb tervezői és fejlesztői éveken át dolgoznak a legújabb játékok megalkotásával. Ötvözik a kreativitást a realizmussal és érzelmekkel a remekművek kifogástalan kivitelezésének érdekében. Miután látni fogod Lara Croft tükörképét egy erdei tó vizében a Tomb Raiderben, azonnal egyértelművé válik majd számodra, hogy a Samsung Smart SUHD TV az egyik legjobb televízió a játékok futtatásához: a részletek élénkek és életre keltik a képernyőn megjelenő kalandokat.

A Samsung Quantum Dot kijelző kiváló fényerőt és széles színskálát kínál. Hány színben? Akár egy milliárdban is! A Samsung Smart TV másik fantasztikus tulajdonsága a 4K Ultra High Definition felbontás, amely éles képet kínál a valósághű ábrázolás érdekében.

Ez egy új technológia, tökéletes színekkel, kiemelkedő fényerővel és lenyűgöző kontraszttal. Ismerd meg még részletesebben a Samsung tévék kínálatát online!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)