San Francisco utcáin villamossal, csuklós busszal

|

Irigyelted Michael Douglast, amint fel s alá száguldozott a közismert utcákon és nyakra főre ugratott? Ha ezt nem is tehetjük meg, de az utcákat bejárhatjuk.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

A TML Studios belehúzott a munkába és a City Bus Simulator 2010 Gold, valamitna  World of Subway vol. 3 után információkkal szolgál a Bus Cablecar Simulator: San Franciscoval kapcsolatban is.

A fejlesztők szerint a nyugati parti város tömegközlekedésébe vethetjük bele magunkat, de nem csak sima buszok, hanem csuklósok, trolik és a híres villamos is rendelkezésünkre áll. Tudjátok, az, ami minden San Franciscoban játszódó akciófilmben kisiklik, felborul, kezelő nélkül száguld a lejtőn és jellemzően idősödő afroamerikaiak vezetik.

A TML Studios ezen guruló eszközökből összesen 16 darabot és 100 négyzetkilométernyi bejárható területet ígér, mely tartalmazza a Golden Gate hidat, a Market Streetet és a Treasure Islandet is. Külön kiemelendő érdekesség, hogy az utcák modellezése a valódi topográfiai adatokon alapszik.

Mivel a térkép nyitott, így azonnal bejárhatjuk a létező vonalakat is, vagy akár magunk is készíthetünk ilyet. Elvileg fejlett AI-val lesz dolgunk, mely képes megfelelő figyelmességgel sávot váltani és figyelembe venni az aktuális forgalmi jelzéseket, akár autóról, akár gyalogosról legyen szó. A járműparkot 7 busz (emeletes, csuklós, iskolabusz), hat villamos és 3 egyéb autó alkotja (szervizkocsi, Van, Pick-up).

Ahogyan az a TML Studios játékaiban lenni szokott, részletes szimulációval állunk szemben, a levegő nyomásától kezdve az utastájékoztatás beállításán át a mindenféle gombok nyomkodásáig. Érdekesség, hogy megfelelő hardver mellett 3D-ben is élvezhetjük mindezt.

Bővebb információ a játék honlapján, németül érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!