Hirdetés

Sárkányos gonoszkodás

|

Repkedj a sárkánnyal, és igázz le minden hős lovagot, aki az utadba kerül.

Hirdetés

Általában a mesékben mindig az szerepel, hogy a hős lovagok legyőzik a genyó sárkányokat. Ámde a sárkányok mégsem olyan genyók, ők is csak a területüket védik. A Dragon Flame 2-ben egy ilyen sárkány bőrébe bújva állhatunk bosszút az arra járó katonákon.

A sárkányt az egérrel irányítjuk, értelemszerűen arra repül, amerre az egeret húzzuk. Lőni a bal egérgomb lenyomásával lehet, illetve ha megnyomjuk a Ctrl-t, akkor a tűzokádó lény megáll egy helyben, s csak a feje mozog, ezzel lehetővé téve a könnyebb célzást. A Shift-tel gyorsabban mozgunk. Nagyobb tűzgolyókat úgy lehet kilőni, hogy a sárkány fejére kattintva, s az egérgombot nyomva tartva egy vonalat húzunk a lövés irányába. A farokcsapás is hasonló elven működik, ám itt a sárkány farka irányába kell húznunk a vonalat. Jó játékot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)