Hirdetés

Savage 2: nyílt hétvége, pénzdíjakkal

|

Hétvégén mindenki ingyen kóstolhat bele a Savage 2: A Tortured Soul online élményeibe, ráadásul pénzdíjak várnak a legjobbakra.

Hirdetés

A különleges online RTS - FPS hibrid, a Savage 2: A Tortured Soul fejlesztői ingyenes játéklehetőséget kínálnak a hétvégére (május 23-26). Hogy a küzdelem még izgalmasabb legyen, az ez idő alatt a legtöbb tapasztalati pontot szerző öt játékos pénzjutalomban részesül, amihez a Paypal segítségével, vagy Amazon E-Giftcard formájában juthat hozzá. A nyeremények teljesen függetlenek attól, hogy teljes-, vagy demo accounttal rendelkezünk, egy szó mint száz, a stílusra fogékonyaknak mindenképpen érdemes ellátogatni a hivatalos honlapra további információkért.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)