Hirdetés

Savage 2 - Videóelőzetes

|

Márciusi GSTV archívumunkból most a stílusegyesítő Savage 2 van terítéken, Duncan és BZ tolmácsolásában.

Hirdetés

Hogy mi is ez a Savage 2, azt még a sokat látott, nagybecsű játékszakértő kollégák sem tudták megállapítani. Olyan ez, mint ahogyan a vicc szól a nyuszikáról, aki az erdő állatait szüleikről végigkérdezve, a lódarázshoz érve kifakad. Az S2 Games játéka is több, egymástól homlokegyenest különböző játékstílust egyesít, úgymint az MMO-t, FPS-t, stratégiát, így bárki aki csatlakozik a játékhoz megtalálhatja a szívének legkedvesebb stílust. A játékot egyébként 5 óra erejéig ingyenesen ki lehet próbálni, amihez a hivatalos honlapra kell ellátogatni. Aki ezek után mégis tétova, annak döntésében segítsen márciusi GSTV arcívumunkból a Savage 2 videóelőzetes.

savage2-gstv.jpg

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)