Hirdetés

Egész napos sci-fi fesztivál az Urániában

|

A tudományos fantasztikum szerelmesei a mennyországba repülhetnek szombaton, hiszen ismét megrendezésre kerül a Sci-Fi Nap, ahol nem csak filmek, hanem interaktív programok is várják az érdeklődőket.

Hirdetés

Az Uránia Nemzeti Filmszínházban idén is megrendezésre kerül a Sci-Fi Nap, ahol a tudományos-fantasztikus világ minden rajongója talál majd magának valami érdekeset, függetlenül attól, hogy a könyveket, filmeket, játékokat vagy képregényeket szereti-e.

A nagyteremben egész nap filmeket vetítenek majd, a kínálatban pedig nem csak klasszikusok, hanem épphogy csak megjelent művek is vannak. A Csillagok között és az Éhezők Viadala mellett A majmok bolygója: Forradalom, A holnap határa 3D és az idén 35 éves legenda, A nyolcadik utas: a Halál is vászonra kerül.

A kisteremben érdekes előadásokat hallhatunk majd az aktuális sci-fi kínálatoról, a Star Wars művészetéről, az Alien univerzumról és további érdekességekről. A rendezvényre mi is kiviszünk egy PC-t, amelyen Oculus Rift DK2-vel próbálhatjátok ki az Alien: Isolationt. Már ha meritek.

További információk a rendezvény weboldalán és a Facebook eseményben. Ti kilátogattok a Sci-Fi Napra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)