Hirdetés

Sci vs Fi - Mass Effect 2-es TV műsor reklámja a SyFy csatornán

|

Kedden, január 19-én az amerikai SyFy televíziós csatornán egy Mass Effect 2-ről szóló dokumentumfilmet sugároznak majd.

Hirdetés

Akik vannak olyan mázlisták, hogy tudják ezt a csatornát fogni, a reklám végén megnézhetik, mikor is megy adásba a dokumentumfilm.

A SyFy egyébként egy amerikai Sci-fi adó, olyan  sorozatokat adnak most is, mint majd a Caprica, vagy a Ghost Hunters, Sanctuary, Star Trek: The Next Generation, Stargate: Universe stb... Ezen az adón holnap este 11-kor (gondolom helyi idő szerint) egy dokumentumfilmet mutatnak be a Mass effect 2-ről, ez a reklám kis kedvcsináló ahhoz. A legjobb jelenet, amikor a játékból vetkőzni mutatják az Yvonne Strahovskiról mintázott figurát... hmmmm...

Aki meg tudja nézni a dokumentumfilmet, majd mesélje el, a többieknek itt van étvágygerjesztőül az előzetes:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)