Hirdetés

SCi/Eidos - Nem eladó!

|

A bájos Jane Cavanagh cége egy sajtóközlemény keretében vetett véget az eladásról és fúzióról szóló találgatásoknak.

Hirdetés

Mivel a cég vezetése szerint jelenleg nem tudnák olyan áron értékesíteni vállalatukat, ami a részvényesek igényeinek megfelelne, visszamondták az egészet, mielőtt még hivatalos ajánlat érkezhetett volna bármely érdeklődőtől. Az kérők között tartották számon az Electronic Arts-ot, a Ubisoft-ot, s a Time Warner-t is, mely jelenleg az SCi részvényeinek 10%-át birtokolja. Szóbeszéd tárgya volt még egy esetleges fúzió is a szintén gyengélkedő Midway-jel.

Miután több fontos címüket, köztük a Tomb Raider: Underworld-öt is a karácsonyi szezonra csúsztatták, veszteségekkel számolnak a 2008-as üzleti évre tekintve.

 

 

jane.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)