Hirdetés

Jövőre érkezik a Roller Coaster Tycoon utódja

|

A Frontier Development új címe megjelenési dátumot kapott, és már azt is tudjuk, mibe kerül majd a vidámpark építés.

Hirdetés

A ScreamRide lesz a klasszikus Roller Coaster Tycoon rajongók kedvenc játéka. Megépíthetik majd a legveszélyesebb hullámvasútakat, és még vezethetitek is őket, ha érzitek magatokban az erőt, és nem lesztek rosszul a látványtól. Ilyenkor kár, hogy a Microsoftnak nincs saját VR-szemüvege.

A Frontier Development bejelentette a megjelenési dátumot, ami pontosan március 6 lesz Európában, és Xbox One konzolra 40 dollár körüli, Xbox 360-ra pedig 30 dollár körüli áron tölthetitek majd le. Ezért 50 különböző pálya jár majd, egy ranglétra, ahol barátaitokkal és többi építésszel versenyezhettek, és természetesen a Demolition Expert, Engineer, és ScreamRider módok is a csomag részét képezik.

Nektek tetszik a ScreamRide, vagy inkább egy Roller Coaster folytatásra várnátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)