Hirdetés

SCUM - egy játékos azon dolgozik, hogy az övé legyen a legnehezebb karakter

|

A játékbeli karakter már bőven többet nyom egy mázsánál, hiszen főként csak fekszik a földön és zsírt eszik.

Hirdetés

Jelenleg korai hozzáférésben érhető el a SCUM, amiben elég sok apróságra oda kell figyelnie a játékosnak, miközben próbál életben maradni. Persze nem mindenki erre fókuszál, és most meg is nézhetünk egy nem mindennapi játékstílust.

Hirdetés

A SCUM-ban lévő karakterek legyengülhetnek, ha nem táplálkoznak megfelelően, de ugyanakkor el is hízhatnak a túl sok ételtől. Egy Tojimaru nevű játékos pedig hízókúrára fogta a karakterét, ugyanis az a célja, hogy az övé legyen a legkövérebb túlélő. Ráadásul nem is túl nehéz a módszer, amit alkalmaz, hiszen leginkább csak fekszik a földön, illetve zsírt fogyaszt.

Tojimaru elég sokat játszik a játékkal, és általában a zombikból szerzi be a hízáshoz szükséges zsírt, de néha állatokra is vadászik. Saját állítása szerint 125 kilogramm környékén kezdte a mókát, de már sikerült elérnie a 200 kg-ot is.

Szerintetek lehet még ennél is tovább hízni a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)