Hirdetés

Scythe és geometria bemutató cikk!

|

A Japán cég mindig képes meglepő ötletekkel előállni. Legújabb terméküknél a CPU hűtők hagyományait borzolták fel!

Hirdetés

A Kama Angle névre keresztelt processzorhűtő ötvözi az eddigi hűtők fejlesztéseit és az új megközelítés előnyeit. Ez most elég PR-osan hangzik, de mégis ezt kell mondjam, hiszen ténylegesen egy komoly hűtőt üdvözölhetünk az Angle személyében, ami tartalmaz olyan fejlesztéseket, amiket már eddig is láthattunk a Scythe hűtőkön, de alapvetően új felfogásban készült.

gs01.jpg
gs02.jpg


Rátérve a lényegi részekre, a hűtő egy méretes „L" alakú lamellázattal rendelkezik, melynek szárai derékszöget zárnak be. Ez több szempontból is ígéretesnek látszik. A hűtő így jobban optimalizálható az aktuális ház légáramlásához és saját ventilátora is kedvezőbb helyzetbe kerül, a kialakítás végett. Az új Kama Angle hűtőről ezen a linken olvashattok egy bemutató cikket, amiben megpróbáltuk minél jobban kivesézni az új fejlesztéseket! Ezen kívül egy kis áttekintő is került a cikkbe gyakoribb ventilátor fajtákról, így mindenképpen érdemes olvasgatni!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)