Hirdetés

Több mint 10 millió játékosa van a Sea of Thievesnek

|

Nem sokan gondolták volna, hogy ez a játék idáig jut, de a fejlesztők kitartása is segített.

Hirdetés

Joe Neate, a Sea of Thieves vezető producere bejelentette, hogy a játékot már több mint 10 millióan játsszák Xbox One-on és PC-n együttvéve. Ezzel megkérdőjelezhetetlenné vált, hogy a kalózos kaland lett a Rare legsikeresebb címe, és teljesen megérdemelten. A stúdió a megjelenés óta számtalan kisebb-nagyobb frissítéssel öntötte bele a tartalmat.

Hirdetés

A hivatalos közleményben azt írták, hogy a csapat számára a Sea of Thieves közössége képviseli a gaming világ legjavát.

Ez az otthona 80 ország játékosainak, akik az Xbox Game Passnek, az Xbox One-nak és a Windows 10-es PC-knek köszönhetően osztoznak számtalan történeten és kalandon. Az, hogy a történeteket a közösségi oldalakon vagy más fórumokon látjuk, inspirál bennünket nap mint nap. Mindenkinek, aki valaha játszotta a Sea of Thievest: köszönjük."

Január 15-én a Rare egy kis csomaggal is meg fogja köszönni a kitartást. A Legends of the Seas kifejezetten a közösségnek készül, melynek tagjai 15. és 22. között egy ingyenes, limitált kiadású zászlót és egy emote-ot kaphatnak csak a bejelentkezésért. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)