Hirdetés

Robbanó ládákat hozott a legújabb Sea of Thieves frissítés

|

Érdemes lesz vigyázni az új rakománnyal, különben hamar lángra lobbanhat a szépen kicicomázott hajónk.

Hirdetés

A Sea of Thieves - Crews of Rage frissítése hivatalosan is megjelent PC-re és Xbox One-ra. A csomag rengeteg új tennivalót kínál a megfáradt kalózoknak: új bountyk, kincsek, és új csontvázak fognak gondoskodni a tengernyi szórakozásról. Az új csomag legfontosabb részei a Chests of Rage nevű ládák, melyekre nem a szabad önkifejezés érvényesítése miatt véstek morcos arcokat.

Hirdetés

Ezek a ládák ugyanis fokozatosan forróbbak és forróbbak lesznek, és ha nem hűtjük le őket, akkor egy körkörös lángcsóvával fognak felgyújtani mindent, ami körülöttük van (beleértve a hajókat is). Szerencsére egy vödör víz elég ahhoz, hogy lehiggadjon, de ha fel akarjuk idegesíteni (mondjuk mert átdobtuk az ellenség hajójára), akkor egy jól irányzott puskagolyó gondoskodni fog a forró hangulatról.

A dühös ládikákhoz kapcsolódó küldetések keresztülvisznek majd csontvázak uralta régiókon, és a Devil's Roart is meglátogatjuk, ahol újfajta, Ashen csontvázak várnak ránk. Ezeket az élőholtakat nem hatja meg a tűz, így kicsit nehezebb lesz elbánni velük.

Számtalan egyéb extra kozmetikai tartalom került a mostani csomagba, így mindenképp érdemes lesz visszanézniük a veterán kalózoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)