Hirdetés

Sea of Thieves - most hétvégén a PC-sek is próbálgathatják az alfát

|

A Microsoft egyik legfontosabb, saját kiadású játéka, a Sea of Thieves tesztelésében végre a PC-sek is részt vehetnek.

Hirdetés

A Rare kooperatív kalózkalandja, a Sea of Thieves az egyik legizgalmasabb coop projekt az elmúlt évekből. Az Xbox One játékosok már belekóstolhattak a sós tengerbe, de a PC-seknek még csak most jön az első köre.

Erre a tesztkörre is csak meghívóval lehet bekerülni, összesen 1000 kulcsot osztanak majd ki a fejlesztők. A Rare már el is kezdte kiküldeni a leveleket, így ha korábban jelentkeztetek, akkor érdemes lehet megnézni az email fiókotokat.

A meghívottak között egyébként igyekeznek a legváltozatosabb PC-s konfigurációkból válogatni a fejlesztők, lévén a hétvége célja az, hogy teszteljék a funkciót, ami konfiguráció alapján automatikusan beállítja a grafikai beállításokat. A fejlesztők azt is próbálják kikísérletezni, hogy mi lenne a legkényelmesebb alapértelmezett billentyűzetkiosztás.

Tartalom tekintetében azt kapjuk, amit az Xbox One játékosok kaptak az elmúlt hónapokban, kiegészítve a kardharcos mechanikával. Az alfa május 20-án kezdődik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)