Hirdetés

Sea of Thieves - a Rare a játékban emlékezik meg a játékosok legkülönlegesebb eredményeiről

|

Ha láttok valahol egy nevet, ahhoz tartozik egy történet is. Most megtudtuk, kinek a gamertagjét miért vésték bele egy kőbe vagy egy fába.

Hirdetés

Már csak pár hét, hogy felölthessük a kalózgúnyát és átszeljük a Sea of Thieves vizeit a kincsek után kajtatva. A Rare az utolsó simítások elvégzése mellett még érdekes változtatásokat eszközöl a mapon, ezekkel emlékezve néhány játékos még az alfa alatt elért, nem feltétlenül dicső rekordjára.

Hirdetés

Az easter eggekre hamar felfigyelt a játék közössége, és a hivatalos fórumon próbálják összegyűjteni az "emlékművek" lelőhelyeit.

Az első ilyen a Shipwreck Island-en található. A szikla |OnE|-Falcon tettére utal, akinek sikerült rekordmennyiségű alkalommal kizuhannia a hajó árbockosarából egy session alatt.

A Ferry of the Damned egy felirata hallower1980-ra emlékezik. Ő volt az első, aki holtak hajójára került, mindössze 7 perc 32 másodperc játék után.

A Mermaid's Hideaway partján látható egy elnyúló csontváz, amely egy szikla után nyújtózkodik. Ez az emlékmű ArchAngel-Aeoné, aki a legtöbb ideig úszott egy Technical Alpha tesztkör során.

Két Drowned Rat Tavern-ben is található felirat. Az egyik a Plunder Outpost-on a ZZ-DE-TOX-ZZ játékosé, aki rekordmennyiségű grogot gurított le a tavernában. A másik a Dagger Tooth Outposton van, és Fizzy-Foxy vérengzésére emlékezteti az arra járókat - a játékos összesen 37 másikat küldött a túlvilágra.

És ez még csak a kezdet, ugyanis a játékosok egyre több ilyen emlékműre bukkannak a Sea of Thievesben. Az egyiket például csak úgy lehet elérni, ha valaki a megfelelő helyszínen és szögben kilövi magát egy ágyúból egy szikla tetejére. Valószínűleg a játékos, akinek nevét oda vésték, valami kapcsolódó eredménnyel érdemelte ki, hogy a játék történemének részévé váljon, de ezt nem tudjuk pontosan.

Szép gesztus, ahogy a Rare megannyi aprósággal kedveskedik a rajongóknak és a játékosoknak. Valószínűleg még sok ilyennel készülnek, hogy még inkább közösségi hangulatot teremtsenek a Sea of Thieves vizein. A játékra pedig már tényleg csak keveset kell várni: március 20-án érkezik PC-re és Xbox One-ra.

És ti milyen érdemmel büszkélkedhettek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)