Hirdetés

Sea of Thieves - hangulatos traileren az új sztoribővítő tartalmak

|

Április 30-án érkezik meg a játék eddigi legtartalmasabb frissítése, amit stílusos kedvcsináló vezet fel.

Hirdetés

Durva mennyiségű tartalommal bővül hamarosan a Sea of Thieves, ugyanis a Rare a játék egy éves szülinapját ünnepli az április 30-án érkező csomaggal. Kicsit késve, de annyi baj legyen.

Hirdetés

Az Anniversary Update többek között egy új kompetitív módot (az öt darab négyfős csapatot összeeresztő The Arenát) is tartalmaz, de a PvE kedvelőit valószínűleg jobban fogják érdekelni az eddigi legnagyobb szigetet felvonultató Tall Tales kalandok, a játék osztott világában játszható küldetéssorozat, amelynek keretében nyomokat kell keresnünk, fejtörőket megoldanunk, csapdákat túlélnünk, valamint új ellenfelekkel és bossokkal felvenni a harcot. Cserébe igazi kincseket zsákolhatunk be. Az alábbi előzetes meghozza hozzá a kedvet: 

A Sea of Thieves - Anniversary Update április 30-án jelenik meg PC-re és Xbox One-ra. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)