Hirdetés

Sea of Thieves - már jön is a következő bővítmény

|

A Forsaken Shores után is érkezik új tartalom, és csak novemberig kell rá várnunk.

Hirdetés

Jó lenne tudni, hogy áll most a Sea of Thieves játékosbázisa, de mivel a játék csak a Microsoft Store-ból érhető el, nincs erről infónk. Biztosan van, akinek megéri csinálni az újdonságokat.

Hirdetés

A Forsaken Shores szeptember végén jelent meg, hozott néhány új tennivalót, de a Rare-nak még vannak megvalósításra váró ötletei. A novemberben megjelenő Shrouded Spoils kiegészítő nagyobb hajótestreszabást tesz lehetővé, a kormányt és az ágyúkat is egyedivé alakíthatjuk majd. Megjelenik egy köd, mely jelentősen akadályozza a navigációt, így aki messzire szeretne látni, annak az árbóckosárba kell másznia. Várható új történetszál is, valamint kibővítik az endgame tartalmakat.

További részletekre a november 10-ei X018-on számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)