Hirdetés

Sea of Thieves - újabb zárt béta lesz ezen a hétvégén

|

Még egy kis kalózkodásra visszatérhetnek a korábbi zárt béták résztvevői a megjelenés előtt.

Hirdetés

A Sea of Thieves hivatalos honlapján bejelentették, hogy péntektől vasárnapig újabb próbalehetőséget biztosítanak a játékosoknak. 

Hirdetés

Persze ez igazából a fejlesztőknek fontos. A hétvégi tesztelés fő fókusza a szerverek stressztesztelése, így valószínűleg nem lesz folyamatosan sima és zökkenésmentes a játék. Akinek viszont még nem volt alkalma belekóstolni a kalandos kalózkodásba, az később majd megteheti a március 20-i megjelenés előtt. Azok is játszhatnak, akik letöltik az Xbox Insider appot, és abból a Scale Test buildet, így nem csak az egykori zárt bétázók kapnak lehetőséget.

A Sea of Thieves zárt béta hétvégéjén péntek este 7-től nyitnak a szerverek, a teszt vége pedig vasárnap este 7 óra lesz.

Ti belevágtok még egy kincskeresésbe a megjelenés előtt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)