Hirdetés

Sérült Lara Croft nyalogatja sebeit

|

Ezúttal egy spanyol újság címlapján tűnik fel kedvenc régészlánykánk.

Hirdetés

A spanyol Hobby Consolas című magazin az új Tomb Raider játék főhősnőjét mutatja meg borítóján - eddig nem látott kompozícióban.

A Tomb Raider sorozat újraindításaként emlegetett játékot a Crystal Dynamics készíti, akik megígérték: ma és holnap új információkat közölnek a következő részről.

A borítón eddig még nem látott képet vehetünk szemügyre, amin Lara épp a jobb karját próbálja bekötözni. Tudom, már unalmas Lara melleiről beszélni (ez soha nem lesz unalmas!), de ezen a képen nagyon jól néznek ki, főleg az a kis fényvisszaverődés középen. Lényeg a lényeg, már láthattunk pár képet a Game Informer jóvoltából is, akik az első vizuális ábrázolást mutatták meg a lánykáról.

Amit eddig tudunk a történetről, hogy az új játék Lara fiatalabb időszakát meséli el, amikor első küldetésére indult. valami azonban balul sült el... Érdekesség, hogy a legtöbb képen sebesülten láthatjuk Larat - vajon lesz ennek szerepe?

Az új Tomb Raider PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkezik majd, egyelőre nem tudni, mikor.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)