Hirdetés

Sebezhetőség a Firefox böngészőben

|

A Firefoxban Password Manager szoftverben felfedezett hiba révén a támadók megszerezhetik a felhasználók egyes jelszavait.

Hirdetés

A sebezhetőségre Robert Chapin, a Chapin Information Services vezetője hívta fel a figyelmet. A probléma először októberben merült fel egy, a MySpace ellen irányuló adathalász akció során. Ennek lényege az volt, hogy a támadók egy MySpace felhasználói profilt hoztak létre login_home_index_html néven, majd a hamis belépőoldalon a megfelelő HTML űrlapok segítségével szerezték meg az egyes jelszavakat. A módszer az olyan weboldalakon, amelyek ezt lehetővé teszik - ilyenek például a blog- és social networking site-ok - elméletileg bármikor alkalmazható.
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)