Hirdetés

A Second Life világában nyomoz az FBI

|

Az FBI rend szerint nem igazán szokott a virtuális MMO világokban létező pénzek után nyomozni, ám a Second Life miatt nagyobb erőket mozgósítottak.

Hirdetés

A Second Life üzemeltetője, a Linden Lab az amerikai illetőségű játékosok miatt komoly bajba kerülhet, mivel a virtuális kaszinók forgalmát úgy tűnik illegálisnak minősítette az FBI. Az amerikai törvények ugyanis nem teszik már lehetővé az embereknek a virtuális térben lévő kaszinók használatát, így az igazi dollárért vehető, illetve arra beváltható Linden dollárban nyert haszon miatt komoly büntetés várhat a cégre. A jelenlegi vizsgálatban a szimulált világot, valamint a kaszinók lehetőségeit vizsgálják, így állapítják majd meg, hogy illegálisnak számít e a virtuális pénzeket hozó szerencsejáték.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)