Hirdetés

Secret Files 2: Puritas Cordis Demo

|

A Secret Files 2: Puritas Cordis a Tunguz meteor rejtélyét kutató első epizód történetének közvetlen folytatása. Angol nyelvű demóját végre nyilvánosságra hozták, így más semmi akadálya annak, hogy kipróbáljátok.

Hirdetés

Nina és Max párosa túlélte ugyan a Secret Files: Tunguska megpróbáltatásait, bimbódzó románcuk ezzel ellentétben szakítással végződött, így most egymástól távol, a másikról mit sem tudva élik életüket.

A Secret Files 2: Puritas Cordis cselekménye egy titokzatos társaság, az alcímben is megemlített Puritas Cordis tevékenysége körül forog. A középkori gyökerekkel rendelkező baráti kör egy ősi próféciát űzve valamilyen módon eléri, hogy természeti csapások sora (vulkánkitörés, földrengés, árvíz, cunami, aszály és ezek logikus következményei: éhezés, halál, lázongások, polgárháború, összeomló gazdaság) rázza meg a társadalom alappilléreit.
Nina Kalenkow eközben épp egy portugál végcéllal rendelkező sétahajókázáson próbálja kiheverni a szakítást, ámikor a hamburgi kikötőben egy gyilkosságot követnek el a szeme láttára.



Max Gruber ezalatt a természeti csapások okait kutatva Indonézia ezeréves templomvárosait járja nyomok és bizonyítékok után. Ahogy azt előre kitalálhattátok a Secret Files 2 két szálon futó cselekménye egy ponton ismét összehozza az egykori szerelmeseket, akik egy katolikus pap, bizonyos David Korell segítségével próbálják megállítani a Puritas Cordis fanatikusait.



Secret Files 2: Puritas Cordis Demo letöltés. (kb. 944 MB)

Minimum gépigény:
Intel Pentium III 800MHz or compatible CPU
RAM: 256 MByte
Operating system: Windows 2000, XP, Vista
Graphics card: 32MB AGP or PCI Express, DirectX 9 compatible
Free hard drive space: 2 GByte
DVD-ROM
Mouse

A Secret Files 2 idehaza egyébiránt magyar felirattal került forgalomba (hiszen már megjelent), mégpedig kellően barátságos áron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)