Hirdetés

Secret Files 2: Puritas Cordis - Trailerecske

|

Aki játszott vele az tudja, milyen jó kis játék volt a Secret Files: Tunguska, pedig nem is volt benne géppuska.

Hirdetés

Na szóval, a bevezetőért sorry, de hát ez van. Alant megtekinthető egy  aprócska videó a Secret Files következő részéről, amely a hangzatos Puritas Cordis alcímet viseli. Nagy szerencsétekre, erről nem jut eszembe semmilyen kín rím, tehát viszonylagos nyugalomban nézhetitek meg. Sajnos a prezentáció igencsak rövidre sikeredett, de hát a trailerek elvileg csak nyálcsorgatás előidézése okán készülnek, arra pedig pont megfelelő. Örvendetes tény, hogy jönnek szépen sorban a sikeres kalandjátékok folytatásai, hiszen a műfaj egyszer már csaknem elhalálozott. Hála az égnek - és a fejlesztőknek - azonban néhány igen színvonalas alkotás visszaemelte a műfajt megérdemelt helyére. Bárcsak már a Longest Journey harmadik részéről nézhetnénk videókat. Addig is azonban meg kell elégednünk azzal ami van, és annak kell örvendezni. Nézelődjetek hát, és örvendezzetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)