Hirdetés

Sega - több durvaságot Wii-re!

|

A MadWorld nem túl sikeres fogadtatása után a Sega nem adja fel, még több hasonló játékot kíván kiadni Wii-re.

Hirdetés

Sokan állítják, hogy a Wii a gyerekeknek való, nincsenek rá lövöldözős, véres, felnőtteknek szóló játékok. De nekik egyáltalán nincs igazuk, ugyanis nem egy játék jött már ki, és fog még kijönni, ahol zombikat kell újra megölni, vagy mindenféle szörnyek jönnek felénk. A MadWorld sem az az aranyos kis üngyülübüngyülü játék volt, és ugyan nem teljesített túl jól a kasszáknál, a Sega nem adja fel, és még több felnőtteknek szóló játékot tervez kiadni.

Számos oka lehet annak, hogy a MadWorld miért nem lett kasszasiker, és a Sega emberei ezt is ki szeretnék deríteni. Talán az érdekes megjelenítés? Talán a platform rajongótábora nem fogékony erre a stílusra? Vagy a játékmenettel voltak problémák? A cég a The Conduit eladásait azonban sikernek könyvelte el, hiszen a 300,000 kiküldött példánynak majd' a fele elkelt. Mike Hayes, a cég igazgatója azt nyilatkozta, hogy a Sega azért sem adja fel az ilyen játékok gyártását, mert a 34 millió Wii tulajdonosnak ha mondjuk a fele nem rendelkezik más konzollal (Xbox 360 vagy PS3) Európában és Amerikában, az 17 millió játékos, és ha annak csak a felét érdeklik az ilyen durva játékok, akkor 8 millió emberért még mindig érdemes gyártani a játékokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)