Hirdetés

Segítséget kap az Arkane a Redfall fejlesztéséhez, nem is akárkitől

|

Nagyon úgy fest, hogy egy másik jónevű Bethesda stúdió is dolgozik az Arkane Studios új játékán.

Hirdetés

A Redfall a 2021-es E3 egyik kellemes meglepetése volt, igazán izgalmas játékon dolgozik az Arkane Studios. A legújabb hírek szerint pedig nem csak ők, ugyanis elvileg a Bethesda Softworks rárakta a projektre az id Software csapatát is. Tudjátok, azt a bandát, akik olyan nevenincs játékokért feleltek, mint a Doom vagy a Quake széria. 

Az id Software tulajdonképpen ráér, hiszen leszállították annak rendje s módja szerint az utolsó Doom Eternal kiegészítőt is. 

Hirdetés

A nyílt világú, kooperatív FPS-ként készülő Redfallon ugyebár az az Arkane dolgozik alapvetően, akiknek idén szeptemberben le kell szállítaniuk még a Deathloopot is, szóval nem ördögtől való az a felvetés, hogy kell nekik egy kis baráti segítség. Erre Jeff Senita animátor LinkedIn profilja utal, aki az id csapatát erősíti, ugyanakkor most az oldal szerint épp a Redfallon dolgozik - ez az információ később törlésre került a profiljáról. 

Elég valószínű, hogy senki sem rak ki a saját oldalára véletlenül fals infókat, szóval inkább az lehet a csavar, hogy Senitának egyáltalán nem szabadott volna egyelőre mesélnie arról, hogy ő (és az id) is részese a projektnek.

A Redfall valamikor 2022-ben érkezik a jelenlegi tervek szerint, a játék PC-re és Xbox Series X|S konzolokra jelenik meg.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)