Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice - egy kis csalással lehet benne fotózni

|

A Sekiro azon kevés játékok egyike, ami fotómód nélkül jelent meg, de sebaj, a közösség (és egy profi fotós) megtalálta a megoldást.

Hirdetés

Ugyan a Sekiro: Shadows Die Twice grafikailag nem egy Assassin's Creed Odyssey vagy egy God of War, de függetlenül a technikai részletektől, a játék helyszínei elég jól néznek ki ahhoz, hogy akarjunk fotó módban képeket lőni róluk.

Hirdetés

Bár hivatalos fotómód nincs, természetesen aki alkotni akar, az megtalálja a módját. Egy profi játékfotós, jim2point0 az AOB Cheat Engine lehetőségeit kihasználva megalkotta saját fotómód-szerű megoldását. Az általa készített scripttel meg lehet fagyasztani a játékot, aztán egérrel lehet beállítani a látószöget. Meglehetősen fapados megoldás, de működik.

A használatához szükséges lesz a Cheat Engine futtatása, a programba bemásolandó script pedig itt található.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)