Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice - nem küldik ki a sajtónak a megjelenés előtt

|

Várhatóan sem az újságírók, sem a videósok nem kapják meg előbb.

Hirdetés

Nem nagy titok, hogy jellemzően pár nappal, néha egy-két héttel előbb érkeznek meg hozzánk a játékok, mint ahogy a boltokban elérhetővé válnak, így jut elég időnk a tesztelésre, és akár még a megjelenés előtt elmondhatjuk, szerintünk érdemes-e azonnal lecsapni rájuk, vagy inkább visszamondjátok-e az előrendelést.

Hirdetés

Nem minden kiadó küld korán tesztpéldányt, és vannak olyanok is, akik külön hullámban küldik ki először a legnagyobb médiumoknak, majd a kisebbeknek. Az Activision egyebek mellett a VG247-nek, a SkillUp nevű youtubernek, és más forrásoknak is megerősítette, hogy a jelenlegi tervek szerint a Sekiro: Shadows Die Twice-ból csak a megjelenéskor kaphatunk példányokat. 

Aggódhatnánk, hogy attól félnek, a rossz értékelések elrontják a startot, de nem tudjuk elképzelni, hogy a Sekiro rossz legyen. Igyekszünk majd mihamarabb elmondani, milyen élményt kínál a From újdonsága, de nagy eséllyel csak március 22 után lesz erre lehetőségünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)