Hirdetés

Semmi baj nincs: megint csúszik a The Day Before, de még idén játszhatunk vele!

|

Ahogy azt sejthettük, nem fog november 10-én megjelenni, de a fejlesztők új dátumot is adtak, új ígéretek kíséretében.

Hirdetés

Mivel szinte semmit nem kommunikált a projektről az elmúlt hónapokban a Fntastic, joggal hihettük, hogy az egykor nagyon ígéretesnek tűnő, sokak által várt, majd idővel egyre kevesebb játékost érdeklő The Day Before nem jelenik meg november 10-én, csak az volt a kérdés, mikor jelentik ezt be, és mit mondanak indoklásként.

A vártnál többet kaptunk, ugyanis a játék december 7-re halasztása mellett azt is elmondták, mennyibe fog kerülni, és mi történt a közelmúltban.

Hirdetés

A csapat közleménye szerint sikerült lezárni a névvel kapcsolatos vitát, használhatják, így a Valve is visszaállította a Steam adatlapot. A most megjelenő változat korai hozzáféréses lesz (tehát félkész), 39 euróba fog kerülni, és csak akkor tekintik majd teljesnek, ha a felhasználói visszajelzések segítségével sikerült a lehető legjobbá formálni. Konzolokon is kizárólag ekkor játszhatunk majd vele, addig a PC-sek kiváltsága lesz a kalandozás.

Arra mi is a Fnatickal együtt készülhetünk, hogy nem megy majd minden simán az induláskor, de ha már legalább valami játszható lesz, örülhetünk. A fenti trailer szövegét egyébként AI olvashatta fel, ami önmagában kelthet némi vihart.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)