Hirdetés

Semmi extra, csak 16 terve van a Horizon franchise bővítésére a Guerrilla Gamesnek

|

Lesz minden, de legelőször egy játék érkezik majd, ami még nem a Forbidden West folytatása.

Hirdetés

Megdöbbentően nagy, de kétségkívül megérdemelt sikert aratott 2017-ben a Horizon Zero Dawn, ami arra bátorította a Guerrilla Gamest, hogy addigi legfontosabb sorozatát, a Killzone-t félretegye, és a robotdinókkal teli világról mondjon még el történeteket. Azóta megjelent a Horizon Forbidden West című, teljes értékű folytatás és annak lagymatag kiegészítője, a Burning Shores, illetve a PlayStation VR2-t is a szériához kapcsolódó Call of the Mountain kívánta belendíteni.

Jelenleg a Horizon a Sony egyik legfontosabb franchise-a, nem meglepő hát, hogy tizenhat projekt formálódik épp, melyek közül eddig egyről hallottunk ezt-azt, bár az nem egyértelmű, hogy ebbe a tizenhatba beleszámít-e a Netflix sorozata.

Hirdetés

A Develop Brighton eseményen a stúdiót vezető Jan-Bart van Beek elmondta, nagyon sokáig tervezik még bővíteni a világot, de jelen pillanatban egy multis spin-off élvez fókuszt, amiben vadonatúj karakterekkel, barátainkkal együtt járhatjuk majd a pusztákat és erdőket. Ezt egy szivárgásnak köszönhetően láttuk is, a kissé képregényes-rajzfilmes megjelenítés nem győzött meg mindenkit, de 2020 óta változhatott is a projekt.

Van Beek megjegyezte, ennek összehozása legalább akkora kihívás számukra, mint a Zero Dawné volt. Egy új csapat dolgozik rajta, nem azok, akik az egyjátékos kalandokért is felelnek... ők más feladatot kaptak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)