Hirdetés

Semmi szükség a Need for Speed: Underground 2 remasterre – itt egy mod, ami sokkal szebbé teszi a játékot

|

Még kell rajta faragni, de már most meggyőzőek az eddig elért eredmények.

Hirdetés

Idén novemberben lesz 20 éve, hogy megjelent a Need for Speed: Underground 2, az Electronic Arts sorozatának egyik legkedveltebb része. Nem tudni, mit tartogat a széria jövője, de az utóbbi néhány próbálkozás nem sült el túl jól, és hiába lett már egész korrekt az Unbound, láthatóan csökkent az érdeklődés a széria iránt.

Aki beéri a nosztalgiázással, annak egy mod ad okot a Need for Speed: Underground 2 újratelepítésére. UncleBurrito kiadta az RTX Remix Path Tracing Mod egész jól működő, de még nem végleges változatát, ami, ahogy az alábbi, az amerikai IGN által készített videóban is megtekinthető, sokat javít az UG2 látványán.

A ModDB oldaláról letölthető csomag az Nvidia RTX Remix technológiáját használja. Készítője három problémát emelt ki, amin dolgozni fog még a jövőben: az autók matt festését, a fehéren világító fényeket, amiknek színesnek kellene lenni (pl. neonok), illetve textúrák ritkán előforduló ugrálását.

Hirdetés

Két okból azért mégis örülnénk egy hivatalos remasternek. Az egyik, hogy az RTX Remix legalább GeForce RTX 3060 Ti videokártyát, 16 GB RAM-ot és Intel i7 vagy AMD Ryzen 7 processzort kér, a másik, hogy a mod nem használható konzolokon, ahogy egyébként az eredeti játék sem érhető el ma már PC-n kívül másra, hiszen amikor megjelent, még a GameCube, a PS2 és az első Xbox voltak a domináns platformok. Az EA biztosan nem hagyná ki a PS5-öt és az Xbox Series konzolokat.

Pletykákat viszont csak a Most Wanted remake-jéről hallottunk, de azzal is beérnénk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)