Hirdetés

Senkit nem érdekel PC-n a Babylon's Fall

|

A játékosok szerint nem ér annyit a Babylon's Fall, mint amennyit a kiadó kér érte.

Hirdetés

Nagyon látványos játéknak ismertük meg a PlatinumGames legújabb alkotását, a Babylon's Fallt, amiből korábban már kóstolót is kaptunk egy demó formájában. A kizárólag online játszható hack and slash egyelőre úgy tűnik, hatalmasat bukik PC-n, és még csak nem is az indokolatlanul magas gépigénye miatt. A játékosok egyáltalán nincsenek elragadtatva tőle, sőt óvatosságra szólítanak fel azok, akik megvették a játékot.

A cikk írásának idejében épp rekordot állít be a Babylon's Fall, jelenleg 1166 játékos tartózkodik online, ami nagyon kevés, pláne alig 24 órával a megjelenés után. Mondjuk biztos nem volt jó ötlet ráengedni az Elden Ringre, ami cserébe hatalmas sikert arat világszerte.

Hirdetés

A Steamen vegyesen állnak az értékelések, legtöbben a lehúzós mechanikákat és a 70 eurós (ez több mint 27 ezer forint) árcédula miatt elégedetlenek a játékkal.

"Annyiért, amennyit kérnek érte, egyszerűen nem éri meg. Kizárólag online működik, valódi pénzért vásárolhatsz és szezonális battle pass is van. Várd meg, hogy 30 euró környékére essen, addig ugyanis nem valószínű, hogy lesz kivel játszanod."

Egy másik játékos még a Marvel's Avengers miatt is haragszik a Square Enixre, amit ki is adott magából egy másik értékelésben:

"Szórakoztatónak ígérkezett a PlatinumGames játéka, de idő- és pénznyelő lett, amit nehezen lehet kimagyarázni. Épp olyan, mint a szintén a Square Enix által kiadott Marvel's Avengers."

Előző hónapban a PlatinumGames elnöke, Atsushi Inaba azt mondta, a változtattak a stúdió felfogásán, hogy olyan játékokat készítsenek, amiket hosszú időn keresztül élvezhetnek majd a játékosok. Úgy tűnik, az irányváltás nem jött be, még a végén tényleg a Microsoftnak kell megmentenie a céget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)