Hirdetés

Senkit nem érdekelt már ez a játék, aztán hirtelen 370-szeresére nőtt a játékostábor, persze nem véletlenül

|

A 2020-ban megjelent izometrikus lövölde új rekordot döntött egy nagyon egyszerű trükkel.

Hirdetés

Nem fogunk hibáztatni, ha az Ultimate Zombie Defense neve nem mond neked semmit. Az egy dolog, hogy ennyire jellegtelen játékcímet nem láttunk az Untitled Goose Game óta (és ez ott legalább vicces volt), de a név ráadásul - nem túl meglepő módon - egy kooperatív zombis lövöldét takar. Nem kifejezetten egyedi cuccról beszélünk tehát, lássuk be. 

A játék a Terror Dog Studio izometrikus túlélőkalandja, ami 2020-ban érkezett, és a valaha produkált legmagasabb játékosszáma 1111 volt 2021 januárjában. Azóta átlagosan 32 játékos pörgette összesen a cuccot hébe-hóba, szóval legendás karrierről nem igazán beszélhetünk. 

Ezért is lepődött meg mindenki, amikor a játékosszám rekordok listáját figyelve egyszer csak felbukkant a radaron az Ultimate Zombie Defense 11 859 aktív érdeklődővel. 

Hirdetés

Amikor egy viszonylag ismeretlen cím 32 aktív játékosról hirtelen 11 000-re ugrik, akkor ott valami történt, és ez most sem volt másképp: a játék ingyenes volt a Steamen.

A fejlesztők bejelentették az Ultimate Zombie Defense 2-t és a bejelentéssel együtt egy rövid időre ingyenesen bezsebelhetővé tették az első részt. Ennek hatására új harcosok rohanták le a szervereket. Kétségtelenül nagyon jól sikerült promóció ez, amely sikeresen szétkürtölte a sorozat hírét a sajtóban (igen, most mi is horogra akadtunk).

Mostanra az ingyenes akció már lejárt, de ha érdekel még benneteket a játék, akkor  2,67 euróért be tudjátok húzni azt a Steamen. Ingyen azért jobb üzletnek mondanánk. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)