Hirdetés

Sennheiser PC 360 G4ME - professzionális fejhallgató játékosoknak

|

A gyártó G4ME termékcsaládjának PC 360-as fejhallgatóját a magas rangú team mTw e-sport csapat tagjainak segítségével fejlesztették ki.

Hirdetés

Körülbelül másfél évvel ezelőtt mutathattuk be nektek a Sennheiser jelenleg is kapható professzionális gamer fejhallgatóját, a PC 350-et. A termék egy mestermű a maga kategóriájában, mondhatni hosszú órákig tartó játékra egyenesen kötelező választás. A zárt kialakítású, passzív zajszűréssel rendelkező eszköz remek, a gyártótól elvárható hangminőséget produkál, a fejet körbeölelő puha párnázás pedig hosszabb távon is kényelmes viselést garantál. Szerkesztőségünkben is található egy ilyen típus, egyelőre még nem érkezett olyan konkurens modell, amit jobbnak találtunk volna a PC350-nél.

Talán most megtörhet a jég, a gyártó ugyanis bejelentette a PC 360-at, amely már a G4ME termékcsalád részeként jelenik meg a boltok polcain. Típusszám szerint elméletileg a PC 350 utódját tisztelhetjük benne, ám valójában az újdonság egy picit más szemlélelet követ. Természetesen továbbra is a professzionális játékosok jelentik a célcsoportot, a fejhallgató főbb paraméterei azonban alaposan megváltoztak. Zárt helyett nyitott kialakítású a PC 360, ami jobb szellőzést biztosít, valamint a hallgatási élmény is természetesebb ezáltal. Így viszont a passzív zajszűrés kikerült  a repertoárból, egyedül a mikrofon képes zajcsillapításra, amely révén még akkor sem szükséges kiabálni a társaknak, ha épp egy óriási csarnokban küzdenénk meg az ellenfelekkel. Örömteli, hogy a fülkagylók mérete nem változott, tehát azok továbbra is körülölelik a füleket, és bár a párnázás anyagán módosítottak, a komfortérzet mégis jobb lett, mint az elődmodellnél.

Míg a PC 350-nél a fejlesztők a kábelre integrált a hangerőszabályzót, addig a PC 360-on a kis tekerő a jobb fülkagylón található, amely gyorsabb és kényelmesebb vezérlést jelent. Természetesen némításra is lehetőség van, de nemcsak a hangszórónál, hanem a mikrofonnál is, csupán a kart kell felhajtani. Egyébként a fejhallgató kialakításának köszönhetően nemcsak játékokhoz ajánlható, hanem zenehallgatáshoz, filmekhez vagy internetes hívásokhoz is remek hangminőséget biztosít.

A PC 360 G4ME hamarosan hazánkban is megvásárolható lesz, ajánlott ára 50-54000 Ft köré várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)