Hirdetés

Serious Sam 3: BFE - DLC van érkezőben

|

Úgy tűnik, hogy a Croteam nem csak a konzolosításon dolgozik.

Hirdetés

Mind a Croteam, mind a Devolver megerősítették, hogy a konzolos verziók piacra dobása mellett hegesztés alatt áll egy DLC, amit a PC-s játékosoknak szánnak. Erről azonban csak annyit árultak el, hogy bővebben az elkövetkezendő hetek valamelyikében fognak nyilatkozni a DLC-ről. Tehát ha úgy vesszük, akkor ismét egy bejelentés bejelentésével van dolgunk.

A találgatások szerint arra is van esély, hogy a Serious Sam 3: BFE DLC-je esetleg ingyenes lesz, alkalmazkodva a Flying Wild Hog (ők azért egy elég komoly feltételhez kötik), illetve a CD Projekt RED által elkezdett folyamathoz. A Serious Sam 3 egyébként egy nagyon jól optimalizált címe volt a tavalyi évnek, és ha nem túl sokáig, de a kalózkodó cimbik életét is megnehezítette egy kicsit a győzhetetlen skorpióval.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)