Hirdetés

Serious Sam 3: BFE Edition jár azoknak, akik savazzák a Warfightert

|

Érdekes akciót hirdetett a Devolver Digital azoknak, akik Twitteren tudatnák követőikkel a Warfighter minősége következtében felmerült panaszaikat.

Hirdetés

A Devolver Digital, a Serious Sam 3: BFE Edition fejlesztője nagyon dühös, ennek egy blogbejegyzésben adott - káromkodást nem nélkülöző - hangot.

Tény, hogy a Medal of Honor: Warfighter finoman szólva nem ért fel az elvárásokhoz, és ebben nem csak a kritikusok, de a játékosok részéről is nagy az egyetértés. A Devolver felszólít mindenkit, aki csalódott a játékban, hogy ezt egy Twitter posztban foglalja össze, és ha nyerni szeretne egyet a Serious Sam 3: BFE Edition Xbox 360-as verziójából, a posztba illessze bele a #SeriousSam3XBLA hashtaget. Aki irtózik a Twittertől, az a széria Facebook oldalára posztolva is bekerülhet a kalapba. A két játék gyökeres ellentéte egymásnak, míg a Warfighterben a taktikázásé a főszerep (a Devolver ezt is sérelmezi), addig a SS3-ban erre nem kell gondolnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)