Hirdetés

Serious Sam 3 - itt az első kép, DLC jár néhány játékosnak

|

Megérkezett az első kép a Serious Sam 3-ból, amin egy érdekes teremtményt láthatunk.

Hirdetés

A Serious Sam széria mindig is bővelkedett a fura lényekben, akikről néha nehéz volt kitalálni, hol végződik az egyik végtagja, és hol kezdődik a másik.

Az alábbi képen látható, hogy a Serious Sam 3 grafikája sokat fejlődött az előző részek óta, és nagy a különbség még a felújított HD változatokkal szemben is. Akik rendelkeznek a Serious Sam HD: The Second Encounter Steam verziójával, illetve a Serious Sam HD: Gold Edition, The First Encounter, vagy a Double Pack valamelyikével, azok ingyen megkaphatják a Fusion DLC-t. A Fusion-ben a The First Encounter összes pályája megtalálható, ezeket helyezi át a The Second Encounterbe. A DLC Xbox Live-on is elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)