Hirdetés

Serious Sam 3: játékmenet videó

|

Egy kis vasárnapi mozi sosem jön rosszul a játékból.

Hirdetés

Amint a videóból is látszik, a Serious Sam 3 nem szakít a hagyományokkal, tehát idegenek százai, mit százai, ezrei fognak ránk támadni, az ismerős félsivatagi, sivatagi környezetben. Emellett a nosztalgia érzése is garantált, hiszen itt vannak kedvenc fej nélküli, ordítva futó és robbanó ellenfeleink, akik hatalmasat ugorva esnek hanyatt, mikor eltaláljuk őket.

A Serious Sam 3 tehát garantálja az akciót, és remélhetőleg ugyanolyan szórakoztatóra sikerül mint amilyen korábban is volt. A korábbi hírek alapján azt is tudhatjuk, hogy a multi sem lesz semmi, hiszen eddig nem igazán volt szerencsénk 16 fős kooperatív kampányhoz, de az online szórakozás szerelmesei sem lesznek elkeseredve, köszönhetően az osztott képernyős játéknak, mely négy fő részére nyújt vidám, izgalmas, és készségfejlesztő szórakozást. 

Serious Sam 3: BFE (gameplay) by nofrag

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)