Hirdetés

Serious Sam 3 - nyáron érkezik PC-re és konzolokra

|

Éppen hogy megjelent az első kép a játékból, a készítők újabb információkat zúdítottak ránk.

Hirdetés

A Croteam bejelentette, hogy a Serious Sam 3: BFE (melynek nevében a 'BFE' rövidítés jelentéséről még mindig fogalmunk sincs), 2011 nyarán jelenik meg PC-re és konzolokra.

A játék a huszonkettedik században játszódik, a Serious Sam: The First Encounter előzményeként. A helyszín Egyiptom környéke, a cél pedig a Föld megvédése Mental seregeitől. 16 fős co-op móddal is találkozhatunk, ami azt sejteti, hogy ezúttal sem kell attól félni, hogy hamar elfogynak az ellenfelek. "A Serious Sam 3 a puszta szórakozásról és a tömény akcióról szól," - mondta a Croteam CCO-ja, Davor Hunski. A korábban kiadott egy képet most négy másik követte, ezeket lejjebb tekinthetitek meg.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)