Hirdetés

Serious Sam 3 - Tönkretette a mentéseket a patch

|

Mostanában sűrűn csuklanak a horvát fejlesztők szülei a rengeteg bug miatt.

Hirdetés

November 22-én rajtolt el a régóta várt Serious Sam 3: BFE, de a bemutatkozás nem sikerült oly tökéletesre, mint azt a fejlesztők, és pláne a kiadó szerette volna.



Az egyelőre csak Steamen keresztül elérhető alkotás a tervek szerint Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokon is napvilágot lát majd valamikor, de egyik platformhoz sem társítottak még hozzá konkrét megjelenési dátumot. Az első értékelések úgy 7/10-re taksálják a Croteam legújabb játékát, dicsérve a grafikát és a zenét, miközben felróják a bugok gyakori előfordulását.



Szükség van hát néhány tapaszra, nem is egyre, hiszen a legutóbbi például hazavágta, az egyes, kettes, kilences és tizenkettes pályák mentéseit. A játékosokat azért érintette ez különösen kellemetlenül, mert a Serious Sam 3: BFE óriási pályáinak teljesítése nem egy esetben órákat vesz igénybe.
A fejlesztők állítják, hogy megtalálták a probléma forrását és a lehető leghamarabb kiadják az új javítást.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)