Hirdetés

Serious Sam Classics: Revolution - Early Access-en a kiadó által támogatott rajongói remake

|

Egy rajongókból álló csapat újradolgozza a Serious Sam első és második részét, a fejlesztő és a kiadó pedig odaállt a projekt mögé. Már Early Accessen a betegség.

Hirdetés

A Serious Sam csak nevében az, egyébként valószínűleg az egyik legelborultabb játék, amit valaha készítettek. De így szeretjük. Egy kis csapatnyi rajongó pedig annyira a szívén viseli a játék sorsát, hogy a Serious Sam sorozat első és második részét felturbózta.

Ez még rendben is lenne, sok fan moddolgat a szabadidejében, de a projekt mögé a játék fejlesztője, a Croteam és a kiadó, a Devolver Digital is odaállt, hogy Serious Sam Classics: Revolution néven hivatalosan adják ki a játékot. A rajongókból álló Alligator Pit nemcsak a vizuális és technológiai oldalról javított a Serious Sam első két részén, de új kampányküldetéseket, fegyvereket, játékmódokat és többjátékos pályákat is hozzácsapott a csomaghoz.

A Serious Sam Classics: Revolution már most megvásárolható a Steam Early Access keretében, ráadásul május 7-ig 50%-os kedvezménnyel, csak 4,49 euróért. További jó hír, hogy akiknek megvannak az eredeti játékok, azoknak ingyenes a feljavított verzió. Közben pedig érkezik a Serious Sam 4 is, de a várakozás röpke hónapjait akár gyakorlással is tölthetjük.

Hogy tetszik? Van köztetek olyan, aki lecsap rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)