Hirdetés

Serious Sam HD - Észbontó trailer

|

A marketing fontos része, hogy megtalálja a hangot a közönséggel. Azt hiszem a Croteamnek sikerült...

Hirdetés

Az ilyen trailerk sajnos manapság egyre ritkábbak, pedig talán nagyobb hatásuk lenne, mint az olyanoknak, amelyek arról regélnek, micsoda csoda is amit a pénzünkért kapunk majd.

Igaz kiderült, hogy az átlag amerikai gamer nem éppen fiatal, és talán nem is tetszene neki ez a trailer, de a kommentek szerint a GSO olvasói bizony nem az átlagos gamer kategóriájában indulnak. Ezért aztán örömmel nyújtjuk át a Serios Sam HD trailert, amihez egy kis angol tudás nem árt, de anélkül is érdemes megnézni. Amúgy arról szól, hogy a Serious Sam felújított változata elkészült, letölthető Xbox Live-on keresztül, és elérhető PC-re is. Megyek megkeresem a joyomat...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)